אולפנה לבנות - רעננה​

אז איך הכל התחיל?

מבנה האולפנה במקורו היה בנק טפחות, הסניף היה מחולק ל-2 קומות כשהמבנה חולק ל-2 שוכרים שונים, העבודה בתחילתה הייתה משותפת שלי, של אדריכל הנכס השני ושל המהנדס מטעם הבעלים על מנת להפריד ולסגור את החללים שהיו מחוברים באמצעות גרם מדרגות. המבנה חולק ל-3 חללים מרכזיים, כיתת לימוד קטנה, כיתת לימוד גדולה וחדר מורות פתוח בו למורות ולבנות אזור נעים למנוחה ולימוד פרטני. בעיצוב המקום הושם דגש על יצירת חללים שאינם אטומים לחלוטין לכן היה שימוש בחלונות ודלתות אלומניום משולבות זכוכיות שקופות. הרצון ליצור מקום חמים ועוטף הביא לשימוש בחומרים חמים ונעימים, חיפוי הרצפה נעשה ע"י פרקט עץ, תאורה רכה ונעימה באזורים החופשיים יותר ובכיתות תאורה פונקציונאלית, צבעוניות נעימה ורכה בקירות שבאה לידי ביטוי גם בבחירת הריהוט שגם הוא יותר רך ונעים וכמובן פונקציונאלי. כל זאת על מנת ליצור סביבת לימודים נעימה לבנות הלומדות באולפנה.

תמונות

גננת? גם לך מגיע גן כזה!

שלחי אליי פרטים ונדבר בהקדם