הבית של הצב - תל אביב

אז איך הכל התחיל?

קומת משרדים במבנה מגורים מדורג בצפון הישן של תל אביב. במקור המבנה היה משרדים של חברת תעופה בינלאומית, עשינו שינוי קיצוני מהקצה אל הקצה. שטח המבנה כ-160 מ"ר, אשר חולק לארבע כיתות גן אינטימיות, החל מגיל שלושה חודשים ועד גיל שלוש שנים. האתגר היה לחלק נכון את החלל, להכניס בו תחושת חמימות של בית, ליצור חללים אינטימיים לכיתות בהתאם לחתך גילאי הילדים ועם כל זאת לשים דגש על פונקציונאליות, בטיחות וכמובן גם יופי, ייחוד ובידול משאר גני הילדים באזור. כל מחיצות הזכוכית ויחידות ה open space ירדו, את התאורה הקרה החליפה תאורה חמימה יותר, הקירות נצבעו בצבעי פסטל חמימים, חומרי הגמר הפכו לחומרים עמידים ונוחים לניקוי עם מראה נקי קלאסי, מיוחד ומזמין. חלוקי הנחל ומזרקת המים בגינה הוחלפו במשטח אחיד בחיפוי דשא סינטטי עם דק כמסלול נסיעה לבימבות, קירוי טבעי של העצים חסך מאיתנו את ההצללה המלאכותית ושיווה לחצר מראה פסטורלי ויצר לנו גן ילדים מדהים ומיוחד בצפון הישן של תל אביב. הגן הוקם כסניף שני לסניף ברמת אביב, בהתאם לקונספט המוביל את הרשת של עבודה בקבוצות קטנות.

תמונות

גננת? גם לך מגיע גן כזה!

שלחי אליי פרטים ונדבר בהקדם